Demovask med INOQEM T-Rex fra Storvognsvask.dk

Vi tager fra tid til anden på besøg hos vognmænd og maskinstationer for at demonstrere vores sæbe og andre rengøringsprodukter. Dels for at vise hvad produktet kan, men i høj grad også for at blive bedre til at vejlede vores kunder, når de har spørgsmål til vask af f.eks deres bil, lastbil, traktor eller gravemaskine. Vi er, og vil være eksperterne på området!

 

Denne gang gik turen til Jesper Thygesen i Tølløse. 

Vi startede en tidlig lørdag morgen da det lige var begyndt at blive lyst, så vi også kunne se noget under vask af køretøjet. Lastbilen trængte i den grad til en vask, og på bedste Storvognsvask manér, gennemgik vi bilen før vi valgte vaskeprodukt. 

Produktet blev INQOEM T-Rex som er den kraftige sæbe i vores sortiment - den egner sig til alle lastbiler, traktorer og entreprenørmaskiner. Man skal dog være påpasselig hvis lastbilen har monteret fælge fra Alcoa, er det tilfældet, anbefaler vi at anvende sæben INOQEM Luminex. 

Volvo FH 750 Storvognsvask INOQEM lastbilvask

 

Under gennemgangen af lastbilen fik vi også øje på de lidt medtaget rustfrie sider, for at give dem en shine anbefaler vi INOQEM Platinum i en 10% blanding, ligeledes anbefaler vi Platinum til fælgrens på de malede fælge. INOQEM Platinum er en effektiv fælgrens, som i de fleste tilfælde gør børsten overflødig. Kontakt os gerne hos Storvognsvask for vejledning heraf. 

 

Volvo FH 750 påført INOQEM T-Rex fra Storvognsvask.dk

 

Vi fik hurtigt pakket deres Volvo FH 750 ind i INOQEM T-Rex i en 2% blanding. Vi brugte vores skumlanse, da den giver et rigtig pænt skumlag og er meget nem at arbejde med. Den lægger sæben jævnt ud over lastbilen, og spredningen er meget fin. 

Efter 5 minutter hvor sæben har siddet og løsnet snavset på lastbilen, begyndte vi at skylle af. Vi skyller altid sæben af nedefra og op, da man på den måde kan se hvor henne man har skyllet sæben af lastbilen, og hvor henne man ikke har. Det tog os ca 15 minutter at vaske blokvognstrækkeren, hvis vi fraregner den hyggelige snak og vejledning som vi altid giver. Hos Storvognsvask er det lige så vigtigt at være faglig omkring vask af lastbil, men vi må ikke glemme hyggen.

Volvo FH 750 efter Storvognsvask har vasket med T-Rex sæbe

 

Vi fik vasket lastbilen i bund, og vi må sige at vores T-Rex Truck Cleaner gør det godt. Vi har ikke haft brugt en børste på lastbilens lak, og taget det i betragtning, så har sæben gjort et fint arbejde. 

Efter vask fik vi også testet på deres Noteboom blokvogn, og resultatet efter vasken var det samme, meget tilfredsstillende. 

Vi fik også givet Volvo lastbilen en omgang med vores skyllevoks INOQEM Dagger, dette er for at give lakken en beskyttende hinde, og tilføje glans til lakken. 

Husk altid at ringe til os hos Storvognsvask.dk hvis du er i tvivl om produktvalget, vi guider dig med glæde. Vi er klar, også lørdag og søndag hvis du skulle have behov for det. Vi er meget fleksible med levering, og skal du bruge sæbe eller andre produkter til vask af din bil, lastbil, gravemaskine eller traktor, så finder vi en løsning. 

 

Tak til Mikkel Thygesen for at invitere os på besøg.